Контактирајте не


Доколку имате некои дополнителни прашања, слоботно контактирајте не преку некоја од понудените опции.

Нашиот тим со задоволство ќе ви одговори најбрзо што може.


ул. Ванчо Прќе бр.52 лок.2, 2000 Штип

kontakt@alkosa.com.mk

Штип
032/390-573